Best verkochte speelgoed in 'Badspeelgoed' van 1 tot 10

Ontdek de huidige top 10 van speelgoed bestsellers van 2019 in de categorie Badspeelgoed. Een uitgebreide lijst van het best verkochte 'badspeelgoed' speelgoed.

Als je in deze lijst van beste speelgoed artikelen nog niet je gading vindt kan je ook eens kijken naar onze lijst van nieuw te verschijnen speelgoed in 'Badspeelgoed' van 2019

Aqua Fun

Aqua Fun
4.2 op 5 sterren
Afbeelding van TOMY Octopals - Badspeelgoed speelgoed
De TOMY Octopals zijn een wonderlijk en kleurrijk badeiland voor een octopus-mama en haar 8 baby‘s. Moeder dient als watergieter en de baby‘s kunnen met hun zuignappen aan het bad en badtegeltjes geplakt worden. Ook spuiten ze als je erin knijpt. Bovendien heeft iedere octopus een eigen nummer waarmee hij aan het overeenkomende nummer op het octopuseiland gekoppeld kan worden. Volop waterpret en eindeloze spelletjes in bad! Schaterlachen in het water, dat bieden de vrolijke en kleurrijke waterspeeltjes van TOMY. Eindeloos speelplezier tijdens het badderen, voor peuters, kleuters,...
›› meer info en gelijkaardig speelgoed
Sophie de Giraf

Sophie de Giraf
4.4 op 5 sterren
Afbeelding van Sophie de Giraf - Badpuzzel speelgoed
Badpuzzel Sophie de Giraf, een badspeeltje met Sophie de Giraf en haar vriendjes om zelf talloze verhaaltjes te verzinnen! Om te ontdekken: vormen die gemonteerd kunnen worden tot een speelplateau om talloze verhaaltjes te verzinnen; grappige figuurtjes die op verschillende vormen bevestigd kunnen worden: Sophie de giraf en haar vriendjes, een pinguïn, een walvis, een slak, een beer en een lieveheersbeestje. Praktisch: de figuurtjes en vormen drijven op het water voor nog meer spelpret voor uw baby! Slim: de figuurtjes en vormen spugen water als erin geknepen wordt en de afgeronde vormen...
›› meer info en gelijkaardig speelgoed
SES

SES
3.4 op 5 sterren
Afbeelding van SES Kleuren in bad, 8 kleuren speelgoed
Kleuren in bad is super leuk. Teken op de tegelwand en spoel je tekening eenvoudig weer weg om een volgende tekening te kunnen maken met 8 verschillende kleuren. De tekeningen zijn eenvoudig te verwijderen en er blijven, bij normaal gebruik, geen resten achter. Spelen in bad en onder de douche is natuurlijk helemaal geweldig. Met SES Aqua kun je ook in bad en onder de douche je creatieve ei kwijt. Eigenschappen: - Maak kleurrijke tekeningen op de tegelwand; - Gemakkelijk afwasbaar bij normaal gebruik; - Stimuleren creativiteit; - Bevorderen inbeeldingsvermogen.
›› meer info en gelijkaardig speelgoed
Nûby

Nûby
4.3 op 5 sterren
Afbeelding van Nûby - Badspeelgoed - Drijvende Octopus - 18m+ speelgoed
Nuby Drijvende Octopus De Nuby Drijvende Octopus zorgt voor veel speelplezier in bad. De drie kleurrijke ringen kunnen geworpen worden rond de tentakels van de octopus wat je kindje een uitdaging geeft. De octopus blijft drijven op het water. Eigenschappen: - Leert werpen rond de tentakels - Zorgt voor veel speelplzier in bad - Vanaf 18 maanden - Helpt hand-oog cordinatie te ontwikkelen Verdere producteigenschappen zoals materiaal en afmetingen vind je zoals steeds onderaan deze pagina bij "Productspecificaties".
›› meer info en gelijkaardig speelgoed
Chicco

Chicco
4.7 op 5 sterren
Afbeelding van Chicco Badbloem - Badspeelgoed speelgoed
Kleurrijk activiteitencentrum met magische effecten om tijdens het douchen mee te spelen. Met leuke water spelletjes en zuignap om vast te zetten. Vul met water zodat het bloemetje gaat graaien. Goed voor de motorische ontwikkeling. Incl. gieter.
›› meer info en gelijkaardig speelgoed
Nûby

Nûby
4.7 op 5 sterren
Afbeelding van Nûby Badspeeltjes Letters en Cijfers - 12m+ speelgoed
Nuby ID6187. Aanbevolen leeftijdscategorie: Kinderen, Aanbevolen leeftijd (min): 1 jaar, Aanbevolen geslacht: Jongen/meisje. Aantal stuks: 36 stuk(s), Aantal per verpakking: 36 stuk(s). Breedte verpakking: 360 mm, Diepte verpakking: 215 mm, Hoogte verpakking: 166 mm
›› meer info en gelijkaardig speelgoed
Studio 100

Studio 100
3.9 op 5 sterren
Afbeelding van Bumba : badfiguurtjes in foam speelgoed
Lekker plonsen in het bad wordt nog leuker met deze badfiguurtjes van Bumba en zijn vriendjes! Kleef de badfiguurtjes aan de rand van het bad en laat Bumba doldwaze en vooral natte avonturen beleven!
›› meer info en gelijkaardig speelgoed
Johntoy

Johntoy
4.1 op 5 sterren
Afbeelding van Baby bad speeltje dolfijn - Badspeelgoed speelgoed
Een dolfijn badspeeltje om lekker mee te spelen in bad. Laat het water door de dolfijn stromen en draai het waterrad rond.
›› meer info en gelijkaardig speelgoed
SES

SES
4.1 op 5 sterren
Afbeelding van SES Kleuren toveren in bad speelgoed
Wauw! Met deze toverstaf tover je je bad in de mooiste kleuren. Kies het roze of blauwe kleurtablet en maak een roze, blauw of paars bad! Eigenschappen: - Unieke kleuren voor in bad; - Kleurt alleen water, niet je huid of het bad; - Huidvriendelijk; - Made in Holland.
›› meer info en gelijkaardig speelgoed
Johntoy

Johntoy
Afbeelding van Paradijs Badspeelset in opentouch doos speelgoed
Uitgebreide badspeelset met leuke badspeeltjes en een fonteintje
›› meer info en gelijkaardig speelgoed

 

Bovenliggende lijsten: ›› Baby & Peuter