Best verkochte speelgoed in 'Puzzels' van 1 tot 10

Ontdek de huidige top 10 van speelgoed bestsellers van 2019 in de categorie Puzzels. Een uitgebreide lijst van het best verkochte 'puzzels' speelgoed.

Als je in deze lijst van beste speelgoed artikelen nog niet je gading vindt kan je ook eens kijken naar onze lijst van nieuw te verschijnen speelgoed in 'Puzzels' van 2019

1 - 2 jaar

Onbekend
4.3 op 5 sterren
Afbeelding van Ravensburger nijntje My first puzzels -2+3+4+5 stukjes - kinderpuzzel speelgoed
Leuke Nijntje puzzels. Nijntje op de glijbaan, Nijntje op de schommel, Nijntje aan de ringen en Nijntje op de wip. Met 2 + 3 + 4 + 5 stukjes. Leeftijd vanaf 18 maanden.
›› meer info en gelijkaardig speelgoed
2 - 3 jaar

Bumba
4.5 op 5 sterren
Afbeelding van Bumba Vloerpuzzel 16 Stukjes speelgoed
Bumbafans, opgelet! Dit is geen gewone puzzel maar een supergrote vloerpuzzel van jouw beste vriendje Bumba! De puzzel heeft twee vormen dus jij mag zelf kijken wie Bumba meeneemt op zijn schouder, Kiwi of de papegaai? Puzzelen maar!
›› meer info en gelijkaardig speelgoed
1 - 2 jaar

Goki
4.6 op 5 sterren
Afbeelding van Goki 10-delige puzzel dierenbabies speelgoed
Steekpuzzel: DIERENBABIES II 30x21.5cm, 10-delig, houten knoppen, 2+
›› meer info en gelijkaardig speelgoed
1 - 2 jaar

Goki
4.7 op 5 sterren
Afbeelding van Goki 9-delige houten puzzel boerderij speelgoed
30 x 21 cm, Sperrholz, 9 Teile, per Stück
Steekpuzzel: BOERDERIJ 30x21cm, houten knoppen, 2+
›› meer info en gelijkaardig speelgoed
0,8 - 3 jaar

Somultishop
4.3 op 5 sterren
Afbeelding van Speelkleed, speelmat, Puzzelmat, speeltapijt 86-delig XXL - EVA foam speelgoed
Speelmat puzzel - puzzelmat - speelkleden, EVA foam Speelmat puzzel 86-delig, bestaande uit 36 tegels. Een multifunctionele kindvriendelijk speelkleed voor peuters. Spelend leren en tevens de fantasie en motoriek bevorderen. Veelzijdige 86-delige speelkleed set van zacht, warm aanvoelend en soepel EVA foam. De baby speelkleden hebben af- uitneembare letters en cijfers. De puzzel speelmat bevat 26 tegels met letters van het alfabet en 10 tegels met cijfers 0 t/m 9. De baby puzzel speelmatten zijn gemaakt van duurzaam EVA foam. Dit foam is makkelijk te reinigen en is vrij van schadelijke...
›› meer info en gelijkaardig speelgoed
3 - 5 jaar

Ravensburger
4.4 op 5 sterren
Afbeelding van Ravensburger Paw Patrol Puppies op pad Vier puzzels -12+16+20+24 stukjes - kinderpuzzel speelgoed
Ontsnap uit de realiteit en stap in de wereld van Ravensburger-puzzels. Tijdens het puzzelen ontdekken kinderen hun grootse vaardigheden. Maak wel 4 verschillende puzzels met de speciale 12+16+20+24 puzzle box van Ravensburger! Dankzij de met de hand gemaakte stansmessen is de vormvariatie van de stukjes oneindig. Kinderen vanaf 3 jaar zullen genieten van de Paw Patrol:Puppies op pad puzzels met 12, 16, 20 en 24 stukjes. Ravensburger puzzels met 12, 16, 20 en 24 stukjes met als thema Paw Patrol.
›› meer info en gelijkaardig speelgoed
0,8 - 3 jaar

Tectake
4.5 op 5 sterren
Afbeelding van TecTake - Puzzelmat 86 delig XXL foam 401859 speelgoed
Spelend leren! Geen probleem met deze mooie grote puzzelmat. De zachte speelmat wordt gekenmerkt door zijn veelzijdigheid. Zo kan deze bijvoorbeeld worden gebruikt als een beschermende onderlaag, als zitkussen of als speelkleed en nog veel meer. De mat is duurzaam, vochtbestendig en warmte-isolerend. Met een vochtige doek kan de schuimmat gemakkelijk schoon worden gemaakt. Met deze puzzelmat leren kinderen spelenderwijs letters kennen en omgaan met getallen. Hierbij worden aan de verbeelding van de kinderen geen grenzen gesteld. Bovendien worden de tastzin, de waarnemingsvermogen en het...
›› meer info en gelijkaardig speelgoed
1 - 3 jaar

New Classic Toys
4.8 op 5 sterren
Afbeelding van New Classic Toys - Vormenpuzzel - Voertuigen speelgoed
Ontdek de verschillende voertuigen met deze prachtige grote houten knoppenpuzzel van New Classic Toys. De afbeeldingen onder de puzzelstukjes maken het puzzelen eenvoudig en leuk. Stimuleert het herkennen van vormen, kleuren en de fijne motoriek. Deze puzzel bestaat uit een puzzelbord met achttien puzzel stukjes. Deze houten puzzel van New Classic Toys is onderdeel van de Educational productlijn. Bouwen, stapelen, sorteren en tellen. Spelen en leren gaan hand in hand met de collectie "Educational" van New Classic Toys.
›› meer info en gelijkaardig speelgoed
1 - 2 jaar

New Classic Toys
4.6 op 5 sterren
Afbeelding van New Classic Toys - Vormenpuzzel - Safaridieren speelgoed
Ontdek de jungle en ontmoet de dieren die daar leven met deze mooie knoppuzzel van New Classic Toys. De afbeeldingen onder de puzzelstukjes maken het eenvoudig en leuk. Stimuleert het herkennen van vormen, kleuren en de fijne motoriek. Deze puzzel bestaat uit een puzzelbord met negen puzzel stukjes. Deze houten puzzel van New Classic Toys is onderdeel van de Educational productlijn. Bouwen, stapelen, sorteren en tellen. Spelen en leren gaan hand in hand met de collectie "Educational" van New Classic Toys.
›› meer info en gelijkaardig speelgoed

 

Bovenliggende lijsten: ›› Baby & Peuter