Best verkochte speelgoed in 'Puzzels' van 1 tot 10

Ontdek de huidige top 10 van speelgoed bestsellers van 2019 in de categorie Puzzels. Een uitgebreide lijst van het best verkochte 'puzzels' speelgoed.

Als je in deze lijst van beste speelgoed artikelen nog niet je gading vindt kan je ook eens kijken naar onze lijst van nieuw te verschijnen speelgoed in 'Puzzels' van 2019

1 - 2 jaar

Onbekend
4.3 op 5 sterren
Afbeelding van Ravensburger nijntje My first puzzels -2+3+4+5 stukjes - kinderpuzzel speelgoed
Leuke Nijntje puzzels. Nijntje op de glijbaan, Nijntje op de schommel, Nijntje aan de ringen en Nijntje op de wip. Met 2 + 3 + 4 + 5 stukjes. Leeftijd vanaf 18 maanden.
›› meer info en gelijkaardig speelgoed
3 - 5 jaar

Tactic
4.5 op 5 sterren
Afbeelding van Dora Vloerpuzzel - 35 Stukjes speelgoed
Vorm met de grote puzzelstukken één hele grote puzzel! Dora en haar vriendjes in actie in deze kleurrijke puzzel, JiJ bent natuurlijk ook uitgenodigd! De afbeelding is eenvoudig te maken met de grote puzzelstukken. Je zult er veel plezier aan beleven om deze puzzel te maken en door de goende kwaliteit I kun jij deze puzzel zo vaak in en uit elkaar halen als je zelf wilt.
›› meer info en gelijkaardig speelgoed
2 - 3 jaar

Studio 100
4.5 op 5 sterren
Afbeelding van Bumba Vloerpuzzel 16 Stukjes speelgoed
Bumbafans, opgelet! Dit is geen gewone puzzel maar een supergrote vloerpuzzel van jouw beste vriendje Bumba! De puzzel heeft twee vormen dus jij mag zelf kiezen wie Bumba meeneemt op zijn schouder, Kiwi of de papegaai? Puzzelen maar! 60cm hoog, met verschillende puzzel varianten.
›› meer info en gelijkaardig speelgoed
1 - 2 jaar

Goki
4.6 op 5 sterren
Afbeelding van Goki 10-delige puzzel dierenbabies speelgoed
30 x 21 x 2,4 cm, wood, 10 pieces, per piece
›› meer info en gelijkaardig speelgoed
3 - 5 jaar

King
4.6 op 5 sterren
Afbeelding van Disney 4in 1 Puzzle Frozen - Vier Kinderpuzzels in een Koffertje - King speelgoed
Vier Disney Puzzel Frozen met 12, 16, 20 en 24 stukjes. Verpakt in een handig koffertje met hengsel om overal mee naar toe te nemen. Gedrukt op stevig, blauw karton van zeer goede kwaliteit.
›› meer info en gelijkaardig speelgoed
3 - 5 jaar

Ravensburger
4.5 op 5 sterren
Afbeelding van Ravensburger Paw Patrol Puppies op pad Vier puzzels -12+16+20+24 stukjes - kinderpuzzel speelgoed
Ontsnap uit de realiteit en stap in de wereld van Ravensburger-puzzels. Tijdens het puzzelen ontdekken kinderen hun grootse vaardigheden. Maak wel 4 verschillende puzzels met de speciale 12+16+20+24 puzzle box van Ravensburger! Dankzij de met de hand gemaakte stansmessen is de vormvariatie van de stukjes oneindig. Kinderen vanaf 3 jaar zullen genieten van de Paw Patrol:Puppies op pad puzzels met 12, 16, 20 en 24 stukjes. Ravensburger puzzels met 12, 16, 20 en 24 stukjes met als thema Paw Patrol.
›› meer info en gelijkaardig speelgoed
3 - 5 jaar

King
4.5 op 5 sterren
Afbeelding van Puzzel 9 in 1 Brandweerman Sam -  Inclusief Handvat speelgoed
Grote koffer met 9 verschillende Brandweerman Sam puzzels van 12, 24, 35, 50 stukjes. Ieder puzzel heeft op de achterkant een andere print, zodat je de puzzels makkelijk uit elkaar kunt houden. Goed voor uren speelplezier!
›› meer info en gelijkaardig speelgoed
1 - 3 jaar

New Classic Toys
4.8 op 5 sterren
Afbeelding van New Classic Toys - Vormenpuzzel - Voertuigen speelgoed
Ontdek de verschillende voertuigen met deze prachtige grote houten knoppenpuzzel van New Classic Toys. De afbeeldingen onder de puzzelstukjes maken het puzzelen eenvoudig en leuk. Stimuleert het herkennen van vormen, kleuren en de fijne motoriek. Deze puzzel bestaat uit een puzzelbord met achttien puzzel stukjes. Deze houten puzzel van New Classic Toys is onderdeel van de Educational productlijn. Bouwen, stapelen, sorteren en tellen. Spelen en leren gaan hand in hand met de collectie "Educational" van New Classic Toys.
›› meer info en gelijkaardig speelgoed
3 - 5 jaar

Ravensburger
4.8 op 5 sterren
Afbeelding van Ravensburger Paw Patrol 4in1box puzzel - 12+16+20+24 stukjes - kinderpuzzel speelgoed
Puzzel erop los en ontdek vier mooie puzzels met afbeeldingen van de helden van PAW Patrol. PAW Patrol gaat over zes heldhaftige pups die worden geleid door de 10-jarige Ryder. Ze werken samen hard om de inwoners van Adventure Bay te beschermen. Voor hen is er geen klus te groot en geen pup te klein! Deze Ravensburger puzzelset bevat puzzels met stukjes van twaalf, zestien, twintig en 24. Eigenschappen: * Je zult volop genieten van deze Ravensburger PAW Patrol-puzzelset. * De stukken kunnen eenvoudig in elkaar gelegd kunnen worden. * Deze puzzelset heeft puzzels van twaalf, zestien,...
›› meer info en gelijkaardig speelgoed
2 - 4 jaar

Ravensburger
4.4 op 5 sterren
Afbeelding van Ravensburger Bing Bunny - My First puzzels - 2+4+6+8 stukjes - kinderpuzzel speelgoed
Mijn eerste Ravensburger puzzels puzzelplezier voor de allerkleinsten met de afbeeldingen van Bing Bunny: • stevige, gemakkelijk hanteerbare stukken • bevordert op een speelse manier concentratie en fijne motoriek • Uitdaging door een oplopend aantal stukjes
›› meer info en gelijkaardig speelgoed

 

Bovenliggende lijsten: ›› Baby & Peuter