Best verkochte speelgoed in 'Experimenteerdozen' van 1 tot 10

Ontdek de huidige top 10 van speelgoed bestsellers van 2019 in de categorie Experimenteerdozen. Een uitgebreide lijst van het best verkochte 'experimenteerdozen' speelgoed.

Als je in deze lijst van beste speelgoed artikelen nog niet je gading vindt kan je ook eens kijken naar onze lijst van nieuw te verschijnen speelgoed in 'Experimenteerdozen' van 2019

Clementoni | Scheikunde

Clementoni
3.5 op 5 sterren
Afbeelding van Clementoni Wetenschap & Spel Grappige Wetenschap - Experimenteerset speelgoed
Clementoni Wetenschap & Spel - Grappige experimenten Dit is een leuke wetenschapsdoos voor de kleine wetenschappers en grote onderzoekers. Je kan heel wat verrassende experimenten uitvoeren met verbazingwekkende effecten. Zo ontdek je op een leuke manier de grappige aspecten van de wetenschap. Een laboratorium met veel verschillende instrumenten voor alle leuke experimenten, om meer te weten te komen over de natuurkunde, scheikunde, optica en magnetisme. De experimenten kunnen steeds opnieuw worden herhaald. Kenmerken: Kleur: multicolor Leeftijd: 8+ jaar Afmetingen doos: 26,3 x 35,2 x 7,2...
›› meer info en gelijkaardig speelgoed
Science 4 You | Scheikunde

Science 4 You
3.7 op 5 sterren
Afbeelding van Science 4 You - Snoepjes Fabriek - Experimenteerset speelgoed
Ben jij ook zo’n snoepfreak?! Ga dan snel aan de slag met de Science 4 You Snoepjesfabriek experimenteerset. Ontdek met de Science 4 You Snoepjesfabriek hoe je lekkere geleisnoepjes kan maken, hoe je een lolly maakt en hoe je heerlijke en kleurrijke snoepjes maakt. Deze experimenteerset heeft het allemaal! De Science 4 You Snoepjesfabriek bevat 40 experimenten! Alle experimenten worden stap voor stap uitgelegd in de uitgebreide handleiding. Ontdek met de Snoepjesfabriek experimenteerset: • Hoe je lekkere geleisnoepjes in de vorm van een worm maakt • Hoe je lolly’s maakt • Hoe je...
›› meer info en gelijkaardig speelgoed
Project Mc2 | Scheikunde

Project Mc2
3.4 op 5 sterren
Afbeelding van Project Mc2 A.D.I.S.N. Elektronisch Dagboek speelgoed
Je favoriete Project Mc2 Dagboek
Project Mc2™ is een team van vier superslimme en ernstig coole meiden. Ze gebruiken hun liefde voor wetenschap en hun spionnenvaardigheden om missies uit te voeren voor de geheime organisatie NOV8™ ('innovate'). Ze zijn echte meiden, met echte talenten, die nergens voor terugdeinzen. Een originele serie die alleen op Netflix te zien is! Dit is je kans om direct in contact te komen met NOV8™! Word net als McKeyla McAlister™ een geheim agente met je persoonlijke Advanced Digital Intelligence Spy Notebook - afgekort A.D.I.S.N.™. Productkenmerken: - 2 opgenomen berichten van NOV8 -...
›› meer info en gelijkaardig speelgoed
Clementoni | Natuurkunde

Clementoni
4.1 op 5 sterren
Afbeelding van Cosmetica lab Clementoni speelgoed
"Een echt schoonheidslabo om prachtige en unieke creaties te maken: parfums, zeep, cremes en geurend bladzout. Deze wetenschappelijke set bevat essences van en natuurlijke ingredienten om de creativiteit van je kinderen te stimuleren.
›› meer info en gelijkaardig speelgoed
Clementoni | Scheikunde

Clementoni
5 op 5 sterren
Afbeelding van Clementoni - Wetenschap & Spel - Parfumlaboratorium - Experimenteerset speelgoed
Een echt wetenschappelijk labo om je eigen geurende en prachtige creaties te verwezenlijken! Deze kit bevat oliën en bestanddelen om de creativiteit van de kinderen te bevorderen ! Met de aangeboden activiteiten in de rijk geïllustreerde handleiding leert het kind de wetenschap van parfums te ontdekken.
›› meer info en gelijkaardig speelgoed
Clementoni | Scheikunde

Clementoni
2.7 op 5 sterren
Afbeelding van Het Grote Scheikundelab - Wetenschap & Spel speelgoed
Een set voor aspirant-chemici om meer dan 300 veilige en eenvoudige experimenten uit te voeren. Alle activiteiten worden toegelicht en in detail beschreven in de geïllustreerde handleiding en in de online versie. De set bevat enorm veel laboratoriuminstrumenten alsook vele veilige en gecertificeerde chemische stoffen waarmee kinderen veel chemische reacties kunnen opwekken.
›› meer info en gelijkaardig speelgoed
Clementoni | Scheikunde

Clementoni
Afbeelding van Clementoni - Zelf Lippenstift Maken - Wetenschap en Spel - Experimenteerset speelgoed
Met deze uitgebreide wetenschappelijke set kun je fantastische lipsticks maken terwijl je ontdekt dat de wetenschap duizenden kleuren heeft! Bevat alle wetenschappelijke instrumenten en alles wat je verder nodig hebt om gemakkelijk en met veel plezier lipsticks en lipgloss te maken! De uitgebreide geïllustreerde handleiding leidt de kinderen stap voor stap door het hele proces, waarbij ze de geheimen van cosmetica ontdekken. Made in Italy.
›› meer info en gelijkaardig speelgoed
Science 4 You | Scheikunde

Science 4 You
Afbeelding van Science 4 You - Parfum Fabriek Superset - Experimenteerset speelgoed
"Stap in de wereld van de parfums met de Science 4 You Parfumfabriek! De Science 4 You Parfumfabriek is ideaal als je gek bent van lekkere geuren. Ontdek hoe: - Je jouw eigen parfum maakt - je jou eigen luchtverfrisser maakt - Je verschillende technieken kunt toepassen om parfum te maken - En nog veel meer experimentele activiteiten.. + een educatief leerboek met 36 pagina's over de geschiedenis, afkomst en alle weetjes over parfum en geuren.
›› meer info en gelijkaardig speelgoed
Science 4 You | Natuurkunde

Science 4 You
Afbeelding van Science 4 You - Jakkie Fabriek - Experimenteerset speelgoed
Maak zelf de meest vieze creaties.
"Maak zelf de meest vieze ""poep"", slijm, snot en scheten met deze Jakkie Fabriek van Science4You. Ruim 13 activiteiten en de mogelijkheid om 15 dingen te maken, vermaakt jou en je vrienden uren."
›› meer info en gelijkaardig speelgoed
Science 4 You | Natuurkunde

Science 4 You
Afbeelding van Science 4 You Prank Fabriek - Experimenteerset speelgoed
"Maak al je vrienden aan het lachen met deze leuke, grappige en complete educatieve Prank set van Science4You met 13 experimenten en 29 ""pranks""."
›› meer info en gelijkaardig speelgoed

 

Bovenliggende lijsten: ›› Educatief speelgoed

Onderliggende lijsten: ›› Microscopen