Best verkochte speelgoed in 'Legpuzzels' van 1 tot 10

Ontdek de huidige top 10 van speelgoed bestsellers van 2019 in de categorie Legpuzzels. Een uitgebreide lijst van het best verkochte 'legpuzzels' speelgoed.

Als je in deze lijst van beste speelgoed artikelen nog niet je gading vindt kan je ook eens kijken naar onze lijst van nieuw te verschijnen speelgoed in 'Legpuzzels' van 2019

5 - 7 jaar

Ravensburger
4.7 op 5 sterren
Afbeelding van Ravensburger Paw Patrol. Helden met vacht- Drie puzzels van 49 stukjes - kinderpuzzel speelgoed
Ontsnap uit de realiteit en stap in de wereld van Ravensburger-puzzels. Tijdens het puzzelen ontdekken kinderen hun grootse vaardigheden. Echt puzzelen met 49 stukjes. Vanaf vijf jaar kunnen kinderen een puzzel van 49 stukjes maken. De drie afbeeldingen in 1 doos zorgen voor de nodige afwisseling. Dankzij de met de hand gemaakte stansmessen is de vormvariatie van de stukjes oneindig. Kinderen vanaf 5 jaar zullen genieten van de Paw Patrol: Helden met vacht puzzels met 49 stukjes. Ravensburger puzzels met 49 stukjes met als thema Paw Patrol. Beleef ongeëvenaard puzzelplezier met de...
›› meer info en gelijkaardig speelgoed
3 - 5 jaar

Studio 100
4.5 op 5 sterren
Afbeelding van Bumba Puzzel 4 Seizoenen speelgoed
Set van 4 puzzels met Bumba-afbeelding in de verschillende seizoenen. Elke seizoenspuzzel bevat weer meer puzzelstukjes en is daardoor wat moeilijker: 4,6,9 en 12 stukjes. De puzzels zijn geschikt voor kinderen van 3 jaar en ouder.
›› meer info en gelijkaardig speelgoed
12 - 99 jaar

Jan van Haasteren
4.7 op 5 sterren
Afbeelding van Jan van Haasteren WK Voetbal 3in1 Nederland - Puzzel - 1000 stukjes speelgoed
Jan van Haasteren WK Voetbal 3in1 Nederland - Puzzel - 1000 stukjes. Jan van Haasteren tekent al decennia humoristische, kleurrijke platen met veel detail. De doorgewinterde fan zoekt in elke puzzel direct naar de haaienvin, hét handelsmerk van Jan. Maar er zijn meer kenmerken o.a. Sinterklaas, de handjes, het kunstgebit en Jan’s zelfportret kom je ook bijna altijd tegen. In de Jumbo collectie vind je tientallen Jan van Haasteren puzzels van 150 tot 5.000 stukjes.
›› meer info en gelijkaardig speelgoed
1 - 2 jaar

Goki
4.6 op 5 sterren
Afbeelding van Goki 10-delige puzzel dierenbabies speelgoed
Steekpuzzel: DIERENBABIES II 30x21.5cm, 10-delig, houten knoppen, 2+
›› meer info en gelijkaardig speelgoed
1 - 2 jaar

Goki
4.7 op 5 sterren
Afbeelding van Goki 9-delige houten puzzel boerderij speelgoed
30 x 21 cm, Sperrholz, 9 Teile, per Stück
Steekpuzzel: BOERDERIJ 30x21cm, houten knoppen, 2+
›› meer info en gelijkaardig speelgoed
3 - 5 jaar

King
4.5 op 5 sterren
Afbeelding van Puzzel 9 in 1 Brandweerman Sam -  Inclusief Handvat speelgoed
Grote koffer met 9 verschillende Brandweerman Sam puzzels van 12, 24, 35, 50 stukjes. Ieder puzzel heeft op de achterkant een andere print, zodat je de puzzels makkelijk uit elkaar kunt houden. Goed voor uren speelplezier!
›› meer info en gelijkaardig speelgoed
8 - 99 jaar

King
4.1 op 5 sterren
Afbeelding van King Puzzel 1000 Stukjes (68 x 49 cm) - Plitvice Lake - Legpuzzel - Landschap - Volwassenen speelgoed
Een idyllische plaat van een helder mooi meer omringt door bergen en natuur. Een fantastische aanwinst aan onze Landscape Collection.
›› meer info en gelijkaardig speelgoed
12 - 99 jaar

Jan van Haasteren
5 op 5 sterren
Afbeelding van Jan van Haasteren legpuzzel Kamperen in het Bos Puzzel 1000 Stukjes speelgoed
Een nieuwe Jan van Haasteren puzzel!
Jan van Haasteren heeft ook deze keer weer laten zien dat humor op een prachtige manier kan worden verwerkt in een puzzel. Jan van Haasteren puzzels zijn puzzels met veel kleur en details. Jan van Haasteren tekent al decennia lang humoristische platen die je steeds weer verrassen en laten lachen. De echte fans kennen de specifieke kenmerken van Jan van Haasteren en zoeken in elke puzzel direct naar de haaienvin, Sinterklaas, de handjes, het kunstgebit en Jan’s zelfportret. Jumbo heeft tientallen Jan van Haasteren puzzels in de collectie van 54 tot maar liefst 5.000 puzzelstukjes.
›› meer info en gelijkaardig speelgoed
12 - 99 jaar

Jan van Haasteren
5 op 5 sterren
Afbeelding van Jan van Haasteren NK Puzzelen 1000 stukjes speelgoed
Een hilarische puzzel van Jan van Haasteren
Totale chaos tijdens het NK Puzzelen van Jan van Haasteren. Op deze legpuzzel met 1000 Stukjes van Jan van Haasteren gaat er van van alles mis! Tijdens het puzzelen van Jan van Haasteren NK Puzzelen kom je steeds meer grappige details en taferelen tegen. Jan van Haasteren heeft ook deze keer weer laten zien dat humor op een prachtige manier kan worden verwerkt in een puzzel. Jan van Haasteren puzzels zijn puzzels met veel kleur en details. Jan van Haasteren tekent al decennia lang humoristische platen die je steeds weer verrassen en laten lachen. De echte fans kennen de specifieke kenmerken...
›› meer info en gelijkaardig speelgoed
12 - 99 jaar

Jan van Haasteren
4.8 op 5 sterren
Afbeelding van Jan van Haasteren De Bibliotheek Puzzel 1000 Stukjes speelgoed
In de De Bibliotheek van Jan van Haasteren is het totale chaos! Op deze legpuzzel van Jan van Haasteren de Bibliotheek met 1000 Stukjes gaat er van van alles mis! Tijdens het puzzelen van Jan van Haasteren de Bibliotheek Puzzel met 1000 Stukjes kom je steeds meer grappige details en taferelen tegen. Jan van Haasteren heeft ook deze keer weer laten zien dat humor op een prachtige manier kan worden verwerkt in een puzzel. Jan van Haasteren puzzels zijn puzzels met veel kleur en details. Jan van Haasteren tekent al decennia lang humoristische platen die je steeds weer verrassen en laten lachen....
›› meer info en gelijkaardig speelgoed

 

Bovenliggende lijsten: ›› Puzzels