Best verkochte speelgoed in 'Knutselen voor kinderen' van 1 tot 10

Ontdek de huidige top 10 van speelgoed bestsellers van 2019 in de categorie Knutselen voor kinderen. Een uitgebreide lijst van het best verkochte 'knutselen voor kinderen' speelgoed.

Als je in deze lijst van beste speelgoed artikelen nog niet je gading vindt kan je ook eens kijken naar onze lijst van nieuw te verschijnen speelgoed in 'Knutselen voor kinderen' van 2019

STABILO

STABILO
4.6 op 5 sterren
Afbeelding van STABILO power 24 Viltstiften - Etui
Tot 8 weken zonder dop
Zo druk bezig, dat je vergeet de dop erop te doen? Geen ramp. De STABILO power droogt niet uit en kan wel 5 weken zonder dop. Viltstift met robuuste punt, schrijfbreedte ca. 2 mm. Uitwasbare inkt. Geventileerde dop. Dit etui bevat 24 STABILO power viltstiften. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
›› meer info en gelijkaardige artikelen

STABILO
4.7 op 5 sterren
Afbeelding van STABILO GREENcolors Kleurpotloden - Etui 24 stuks
Gemaakt van 100 % FSC gecertificeerd hout
Speciaal ontwikkeld potlood, gemaakt van 100 % FSC gecertificeerd hout. FSC staat voor streng gecontroleerd, ecologisch verantwoord en duurzaam bosbeheer. STABILO is de eerste potlodenfabrikant met het FSC keurmerk. Traditionele 6-kantige vorm met witte strepen en milieuvriendelijke matte coating. Kwalitatieve kern met intense kleur afgifte voor heldere kleuren. Verkrijgbaar in kartonnen etuis met 12 of 24 kleuren.
›› meer info en gelijkaardige artikelen
BIC

BIC
4.4 op 5 sterren
Afbeelding van Bic balpen M10 - Blauw - 14 stuks
De meest gebruikte balpen, gewaardeerd om zijn prijs en schrijfkwaliteiten. - Met zijdelings drukknop-systeem. - Kunststof houder en clip. - Schrijflengte 1.7km. - Vrij van PVC en zware metalen. - Ideaal voor dagelijks gebruik. - Schrijfbreedte medium. - Bic balpennen voldoen aan de ISO12757-2 norm.
›› meer info en gelijkaardige artikelen
Johntoy

Johntoy
4.1 op 5 sterren
Afbeelding van Kids Art Magnetisch Kleuren Tekenbord 26x18 Cm speelgoed
Wat is nou een kind zonder kleurentekenbord, wie is er nou niet groot mee geworden.
›› meer info en gelijkaardig speelgoed
Creotime

Creotime
4.6 op 5 sterren
Afbeelding van Textielstiftenset met 20 kleuren - textielstift
Textielstiften van Creotime. Sterke, permanente textielstiften met dubbele punt. Na fixatie wasbaar op 40°C. Set met 20 kleuren.
›› meer info en gelijkaardige artikelen
SES

SES
4.3 op 5 sterren
Afbeelding van SES My First Kleuren met water speelgoed
Magie met water en verven zonder geknoei! Dat kan met deze unieke set van SES. Ga met een natte kwast over de voorbedrukte kaarten en zie hoe de kleurplaat zichtbaar wordt. De kwast is veilig te gebruiken, omdat de haren niet kunnen uitvallen. Na opdrogen steeds opnieuw te gebruiken. Eigenschappen: - Geen geknoei; - Geschikt voor zeer jonge kinderen; - Speciale veilige kwast; - Vrolijke voorbedrukte kaarten; - Steeds opnieuw te gebruiken
›› meer info en gelijkaardig speelgoed

STAEDTLER
4.6 op 5 sterren
Afbeelding van Staedtler HB potlood Norica - 5 stuks - Met gum
Topkwaliteit potlood om te schrijven en te tekenen. Uniek, anti-slip oppervlak. Comfortabel en ontspannen schrijven en tekenen, vanwege de ergonomische en driekantige vorm. Stiftdiameter: 2 mm.
›› meer info en gelijkaardige artikelen
BIC

BIC
4.1 op 5 sterren
Afbeelding van Balpen BIC Round Stic M blauw - 8 stuks
BIC Round Stic M is een ball pen met een puntdikte van 1 mm. De kleur is blauw, verpakt per 8 stuks.
›› meer info en gelijkaardige artikelen

BRUYNZEEL
4.7 op 5 sterren
Afbeelding van Bruynzeel Super Sixties Kever 60-delig kleurblik met potloden, gum en slijper
Versie 2019
Kleur er fijn op los met deze oer-Hollandse kleurbox van Bruynzeel. De potloden zijn gemaakt van hoogwaardige pigmenten, waardoor ze een mooie kleurafgifte hebben en onderling goed mengbaar zijn. De dikke kern van 2,9 mm zorgt voor extra lang kleurplezier. Het handige bewaarblik met opdruk van een Kever-auto bestaat uit 60 onderdelen: 44 kleurpotloden, 12 metallic kleurpotloden (met zwart hout!), 2 grafietpotloden, een gum en een kleurpuntenslijper. Alle potloden van Bruynzeel zijn glutenvrij en met zorg vervaardigd uit verantwoord verkregen hout. Ook zijn Bruynzeel potloden dubbel gelijmd,...
›› meer info en gelijkaardige artikelen
Crayola

Crayola
4.2 op 5 sterren
Afbeelding van Crayola Washimals Salon Set speelgoed
Adopteer, kleur en verzorg jouw Washimals!
In deze speciale beautysalon set kun je je Washimals dieren ultiem verzorgen. Geef de Washimals dieren unieke vachtdesigns met de afwasbare viltstiften van Crayola. Voor extra glamour – spray water met het sprayflesje op de diertjes en creëer echte tie-dye effecten! Zet je Washimals voor de spiegel. Klaar? Tijd voor het podium om ze te showen! Daarna kunnen ze weer mooi gewassen en schoon geschrobd worden in het salonbadje. Daarna kunnen de Washimals dieren onder de droogkap en zijn ze klaar weer opnieuw gekleurd te worden! De salon set bevat 2 Washimals dieren en 3 viltstiften...
›› meer info en gelijkaardig speelgoed