Best verkochte speelgoed in 'Rollenspellen' van 1 tot 10

Ontdek de huidige top 10 van speelgoed bestsellers van 2019 in de categorie Rollenspellen. Een uitgebreide lijst van het best verkochte 'rollenspellen' speelgoed.

Als je in deze lijst van beste speelgoed artikelen nog niet je gading vindt kan je ook eens kijken naar onze lijst van nieuw te verschijnen speelgoed in 'Rollenspellen' van 2019

2 - 4 jaar | Kassa

Fisher-Price
4.7 op 5 sterren
Afbeelding van Fisher-Price Kassa speelgoed
Begin je eigen winkeltje met de vrolijke speelgoedkassa van Fisher-Price
Kinderen vinden het leuk om deze kassa van Fisher-Price te bedienen. De bel gaat af wanneer de la openspringt. Wordt geleverd met kleurrijke muntstukken voor het herkennen en vergelijken van vormen. De munten zijn groot, zodat kinderen er niet in kunnen stikken. Begin je eigen winkeltje met de kassa van Fisher-Price! Geschikt voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Bezoek de Fisher-Priceshop
›› meer info en gelijkaardig speelgoed
3 - 5 jaar | Winkel

Theo Klein
4.5 op 5 sterren
Afbeelding van Elektronische Kassa - Speelgoedkassa met scanner speelgoed
Elektronische registerkassa met talrijke functies
Elektronische registerkassa met talrijke functies waaronder scanner en weegschaal met licht en geluid, handmatige transportband, display, rekenfunctie, creditcardgleuf met geluid en toebehoren zoals speelgeld. Let op: AA batterijen niet meegeleverd!
›› meer info en gelijkaardig speelgoed
2 - 5 jaar | Kassa

Merkloos
4.4 op 5 sterren
Afbeelding van Speelgoed kassa met licht en geluid speelgoed
Begin je eigen winkeltje met deze leuke kassa! Het is bijna net zoals in een echt winkel met mooie geluidjes en licht. Help de klanten in de winkel en reken daarna de boodschappen af bij deze leuke kassa. Je kunt zelfs betalen met pinpas & creditcard! Oh, er moet een kassa bijdraaien. Met het handige oproepsysteem kan je gemakkelijk om hulp vragen! Veel speelplezier gegarandeerd!
›› meer info en gelijkaardig speelgoed
2 - 8 jaar | Toys

Miele
5 op 5 sterren
Afbeelding van Miele Speelgoedstofzuiger 2+ speelgoed
Het is net alsof je echt aan het schoonmaken bent!
Het lijkt net alsof jij echt aan het schoonmaken en stofzuigen bent met deze speciale Miele Speelgoed Stofzuiger van Theo Klein. Als je huisje speelt, moet je natuurlijk ook schoonmaken! Met deze kleine Miele stofzuiger, is het net of je echt aan het schoonmaken bent. Met licht en geluid. 3 C-batterijen niet inbegrepen.
›› meer info en gelijkaardig speelgoed
Fisher-Price

Fisher-Price
4.5 op 5 sterren
Afbeelding van Fisher-Price Doktersset speelgoed
Doktersset van Fisher-Price is ideaal voor kinderen om bezoekjes aan de huisarts vertrouwder te maken
De populaire dokstersset van Fisher-Price is geheel vernieuwd! De dokterstas is veranderd in een zachte versie waar alle onderdelen gemakkelijk in passen. Met nieuwe, frisse kleuren is deze doktersset speciaal ontworpen voor peuters om bezoekjes aan de huisarts of consultatiebureau minder eng en vertrouwder te maken. Op een leuke en speelse manier kunnen kindjes leren waar de verschillende attributen uit de dokterstas voor gebruikt worden en dat dit helemaal niet eng is. Deze Fisher-Price doktersset bevat: • Een zachte dokterstas waar alle spulletjes in bewaard kunnen worden •...
›› meer info en gelijkaardig speelgoed
3 - 5 jaar

Little Dutch
4.1 op 5 sterren
Afbeelding van Little Dutch Houten Keuken Mint speelgoed
Het Little Dutch keukentje van hout past in iedere woonkamer of speelhoek en is voor elk kind ideaal om mee te spelen. De speelkeuken bestaat uit een oven met deur, een opbergplank, een spoelbak met kraan, een klok en een gasfornuis met twee kookplaatjes. Je kind kan gelijk aan de slag met het passende keukengerei, pannen, ovenwant en een peper en zout stel. De draaiknoppen van het gasfornuis en de oven maken klikgeluiden wanneer je eraan draait. Je kleine chef kan heerlijk bakken en braden in deze complete keuken van Little Dutch. Wordt geleverd met extra verhogers (6 cm) die je onder de...
›› meer info en gelijkaardig speelgoed
Little Dutch

Little Dutch
4.6 op 5 sterren
Afbeelding van Little Dutch Houten Koffiezetapparaat speelgoed
Kindjes doen graag grote-mensendingen, zoals het zetten van een lekker kopje koffie. Het Little Dutch houten koffiezetapparaat is verkrijgbaar in de kleur mint en wordt geleverd met twee kopjes, twee lepeltjes en vijf smaken koffiecupjes in leuke kleurtjes: lungo, cappuccino, latte macchiato, coffee en espresso. De set past perfect bij het Little Dutch houten speelkeukentje en is heel leuk om te combineren met het Little Dutch houten broodrooster. Vanaf 3 jaar.
›› meer info en gelijkaardig speelgoed
3 - 6 jaar

Little Dutch
3 op 5 sterren
Afbeelding van Little Dutch Houten Speelgoed Kassa speelgoed
Winkeltje spelen kan perfect met de mooie houten kassa van Little Dutch. De kassa heeft een scanner om alle producten mee te scannen, knopjes om in te drukken en een kassalade met speelgeld. Betalen kan ook met de pinpas en het pinautomaat. Vanaf 3 jaar.
›› meer info en gelijkaardig speelgoed
3 - 6 jaar

Little Dutch
4.7 op 5 sterren
Afbeelding van Little Dutch Houten Werkbank speelgoed
Speciaal voor elke kleine klusser die geen enkele klus uit de weg gaat: de stoere houten werkbank van Little Dutch. Er is genoeg gereedschap waarmee getimmerd, gezaagd of gebouwd kan worden. De hele set bestaat uit 48 onderdelen, waaronder een hamer, schroevendraaier, blokjes, plankjes, boutjes en moertjes en een handige, verstelbare gereedschapsgordel, waarmee je al het gereedschap gemakkelijk bij de hand houdt. Vanaf 3 jaar.
›› meer info en gelijkaardig speelgoed
6 - 11 jaar

Hanky Panky Toys
Afbeelding van Magische Grote Goochelhoed & Konijn - Goocheldoos speelgoed
De goochelhoed met konijn.
De goochelhoed met konijn. De klassieker voor de allerkleinste goochelaars! Deze doos bevat gemakkelijke trucs voor de jongste goochelaars vanaf 6 jaar. De trucs worden perfect uitgelegd met online video's en stap voor stap instructieboek met foto's.
›› meer info en gelijkaardig speelgoed