Best verkochte speelgoed in 'Klassieke spellen' van 1 tot 10

Ontdek de huidige top 10 van speelgoed bestsellers van 2019 in de categorie Klassieke spellen. Een uitgebreide lijst van het best verkochte 'klassieke spellen' speelgoed.

Als je in deze lijst van beste speelgoed artikelen nog niet je gading vindt kan je ook eens kijken naar onze lijst van nieuw te verschijnen speelgoed in 'Klassieke spellen' van 2019

8 - 99 jaar | 2 tot 2 spelers | 60 minuten | Taal: Nederlands

Longfield
4.3 op 5 sterren
Afbeelding van Longfield Games Schaakspel Hout speelgoed
SCHAAKSET INGELEGD Luxe houten uitvoering van het schaakspel. Het schaakbord heeft de afmetingen 40x40 cm. Het schaakspel is inclusief speelstukken, de hoogte van de koning is 77 mm. Het schaakbord is gemaakt van berkenhout, de schaakstukken zijn van essenhout.
›› meer info en gelijkaardig speelgoed
6 - 99 jaar | 2 tot 2 spelers | 30 minuten | Taal: Nederlands

Longfield
4.5 op 5 sterren
Afbeelding van Longfield Games Houten Damset speelgoed
Altijd al willen dammen? Mooi berkenhout dambord inclusief essenhouten damstenen. Het dambord heeft een afmeting van 30x30 cm, een enkel damvlakje is 28x28 mm. De damstenen hebben een diameter van 20 mm. Het damspel wordt geleverd inclusief spelregels.
›› meer info en gelijkaardig speelgoed
Longfield

Longfield
4.2 op 5 sterren
Afbeelding van Longfield Games Schaak En Dambord speelgoed
Altijd al willen schaken of dammen? Houten speelbord wat zowel als dambord als als schaakbord gebruikt kan worden. Het speelbord heeft een veld van 10 bij 10 vakjes met een totale afmeting van 40x40 cm. Een enkel schaakvlak is 36x36 mm. Het dam en schaakbord is zwart/wit bedrukt. Het speelbord is exclusief schaak -en damstenen.
›› meer info en gelijkaardig speelgoed

Longfield Darts
4.5 op 5 sterren
Afbeelding van Schaakstukken In Kistje Koning 77mm - Essenhout speelgoed
Altijd al willen schaken? Nooit meer rondslingerende schaakstukken met dit handige houten kistje gemaakt van Essenhout. Er zitten 32 schaakstukken in het kistje en ze zijn zwart/naturel van kleur. De koning heeft een hoogte van 77 mm. Het kistje heeft een schuifdeksel.
›› meer info en gelijkaardig speelgoed
8 - 99 jaar | 2 tot 2 spelers | 60 minuten | Taal: Nederlands

Longfield
4.1 op 5 sterren
Afbeelding van Longfield Games Schaakspel - Essenhout speelgoed
Altijd al willen schaken? Luxe houten uitvoering van het schaakspel. Steeds weer een uitdaging voor de hele familie. Het schaakbord heeft de afmetingen 30x30 cm en 1 schaakvlak heeft de afmeting van 33 mm bij 33 mm. Het schaakspel is inclusief speelstukken, de hoogte van de koning is 77 mm. Het schaakbord is gemaakt van berkenhout, de schaakstukken zijn van essenhout. Het schaakspel wordt geleverd in een luxe verpakking en is inclusief speelregels. Leeftijd vanaf 8 jaar.
›› meer info en gelijkaardig speelgoed
12 - 99 jaar | 2 tot 2 spelers | 60 minuten | Taal: Nederlands

Longfield
4.6 op 5 sterren
Afbeelding van Schaak/dambord 42 cm in shrink speelgoed
Altijd al willen schaken? Mooi speelbord wat zowel als schaakbord en als dambord gebruikt kan worden. Het speelbord is van ingelegd walnoot/esdoorn fineer en is met luxe opstaande rand afgewerkt. Een enkel schaakvlak is 5x5 cm. Het schaakspel en damspel is exclusief schaak/damstenen.
›› meer info en gelijkaardig speelgoed
6 - 99 jaar | 2 tot 6 spelers | 15 minuten | Taal: Nederlands

King
4 op 5 sterren
Afbeelding van 200 Spellendoos - Grote Doos met 200 verschillende Spellen - Inclusief Handleiding speelgoed
Uitgebreide spellendoos met 200 verschillende spellen, die worden beschreven in een overzichtelijk boekje van 44 bladzijdes. De spellendoos bevat de volgende onderdelen: 4 speelborden (schaken, dammen, ludo, slangen en ladders), 1 set damschijven, 1 set schaakstukken, 16 gekleurde pionnen, fiches + plastic cup voor Vlooienspel, 1 set Mikado (41 stokjes), 2 sets complete speelkaarten, 6 dobbelstenen + dobbelbeker, scoreblock en instructies. Deze set is zeer uitgebreid en compleet. De spelers zullen versteld staan van de ongekende mogelijkheden. Goed voor uren spelplezier!
›› meer info en gelijkaardig speelgoed
7 - 99 jaar | 2 tot 75 spelers

Basic
4 op 5 sterren
Afbeelding van Bingomolen Metaal 75 Ballen speelgoed
Metalen bingomolen, inclusief 75 bingoballen. Draai aan de hendel om een nummer te trekken. Vervolgens kun je dit nummer plaatsen op het overzichtsbordje. De bingomolen is geschikt voor 2 of meer spelers vanaf 7 jaar.
›› meer info en gelijkaardig speelgoed
4 - 99 jaar | 1 tot 1 spelers | 30 minuten | Taal: Nederlands

Retr-Oh!
3.2 op 5 sterren
Afbeelding van Bingo spel speelgoed
Het bekende Bingo spel voor jong en oud. Het is een ideaal gezelschapsspel voor de hele familie. Deze Bingo set heeft een mooi draagbaar formaat en is zo overal mee naar toe te nemen. Inhoud: 1 Bingomachine 75 Bingoballetjes 1 legbord voor de balletjes 18 herbruikbare bingo kaarten 150 gekleurde fiches
›› meer info en gelijkaardig speelgoed

Merkloos
4.5 op 5 sterren
Afbeelding van Bingokaarten - Bingo Bloks - Bingo Blokken 5x100 / 1-75 speelgoed
Vijf maal honderd bingokaarten in verschillende kleuren. Pakje met 5 Bingo blokken a 100 tickets in 5 kleuren. (1 ticket per vel) 1 blokje bevat 100 vel met 1 ticket. Prijs per pak a 5x100 vel. Bingo 1/75 Big Tickets, 5 ticketbloks 5 kleuren.
›› meer info en gelijkaardig speelgoed